mysia - komentarze |
papapapapapapapapapapapapappapa ja juz ide bo siem na lotnisko spiesze!! lece buzka!! |
|
Tak napisali inni: |
15.04.2008 :: 10:26 :: sub251-239.elpos.net Hej to ja ta sama gabrysia która siedzi na blogu mysia teraz wchodżcie na bloga www.gwiazda.talk.pl teraz tam siem przenioslam! |
08.07.2005 :: 11:27 :: aun159.neoplus.adsl.tpnet.pl AGATKA bardzo mi się podobają piosenki moniki brotki miales byc przy mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
11.06.2005 :: 22:15 :: inet1-pr-b.piasta.pl Monikaaaa Niewiem co ci dodac jak coś jak chcesz teksty piosenek to morzesz wejśc na strnke WWW.TEKSTY.ORG ale nie pisz duzymi literkami bo ja juz niewiem co ma ci dodac |
11.06.2005 :: 19:07 :: inet1-pr-b.piasta.pl Monikaa no to ja potem lub kied indziej po dodaje ci pioseneczki jak coś to zapasaj na ta stronke www.teksty.org tam są teksty do piosenek to ja nikam papapa :* :* :* |
11.06.2005 :: 19:05 :: inet1-pr-b.piasta.pl Monikaaaa Masz Eweline PiąteKogo widzisz gdy przechodzisz obok mnie tak bardzo wiedzieć chcę czy jestem małym dzieckiem , które błądzi wciąż czy widzisz jeszcze coś właściwie tak naprawdę teraz myślę , że sam nie wiesz jak to jest A jednak chociaż nie znasz mnie osiągasz wszystko co robię i co czuję a jednak chociaż nie znasz mnie próbujesz mądrym być nawet dziś Nie mów mi ,że mało jeszcze wiem że nie mam prawa być jaka chcę nie mów mi , za mało o mnie wiesz nie możesz ranić gdy tylko chcesz Prosto w oczy nigdy proszę nie patrz mi i tak nie ufam ci więc każde słowo , które padnie z twoich ust nie znaczy dla mnie nic cokolwiek w moim życiu zdarzy się niech nie obchodzi ciebie A ty nadal chociaż nie znasz mnie osiągasz wszysko co robię i co czuję a ty nadal chociaż nie znasz mnie próbujesz mądrym być , nawet dziś nie mów mi ,że mało jeszcze wiem że nie mam prawa być jaka chcę nie mów mi , za mało o mnie wiesz nie możesz ranić gdy tylko chcesz nie mów mi ,że mało jeszcze wiem że nie mam prawa być jaka chcę nie mów mi , za mało o mnie wiesz nie możesz ranić gdy tylko chcesz |
11.06.2005 :: 19:00 :: inet1-pr-b.piasta.pl Monikaaaa a to Kombi--->PoKoLeNiERodzisz się - to znak Kocha cię ten świat Barwy dnia twój krzyk i barwy nocy Masz już parę lat Czujesz w co się gra Dobro i zło śmiech prosto W bramie łyk jak skok Kumple są jest noc Ona jest o krok - już dorosłeś Każde pokolenie ma własny czas Każde pokolenie chce zmienić świat Każde pokolenie odejdzie w cień A nasze ? nie Okres burz twój bunt Wolność ma jej biust Rzucasz dom by dom swój założyć Dziecka płacz przez sen Gorzki smak jej łez I ta myśl by to godnie przeżyć Każde pokolenie ma własny czas Każde pokolenie chce zmienić świat Każde pokolenie odejdzie w cień A nasze - nie Każde pokolenie ma własny głos Każde pokolenie chce wierzyć w coś Każde pokolenie rozwieje się A nasze - nie Droga na sam szczyt A tam nie ma nic Tylko ślady po... pokoleniach |
11.06.2005 :: 18:59 :: inet1-pr-b.piasta.pl A to tez piosenka Moniki brodkiDziewczyna Mojego chłopaka Jak zwykle to ja - wykręcę numer twój i powiem ci - o tobie piszę znów. Choć nie ten sam sens. Imiona też nie. Lecz nie mogę winić jego, ani jej. To jednak był błąd i dobrze to wiem Nie pomogło dodatkowo czuję, że nadciąga ten dzień Gdy wszystko zmieni się Bałagan tu zostanie, a w nim ja Nawet gdy nie znasz, ale obiecaj Poświęcisz jedną chwilę, albo dwie Kiedy obejmiesz - poczuję siłę Tak trudno będzie się pożeganć z życiem tym Nie każdy o tym wie, nieszczęścia lubią być Parami dobierane - tak to jest Nie jedź nigdzie - to nie czas Naprawde to zły znak Minie kilka dni może lęk przestanie trwać nadzieje jednak mam odzyskać błogi stan Do wielu łez - nie wiele trzeba mi Ale to nie mój cel, żeby się ofiarą stać Posłałam już - więc teraz idę spać Nawet mnie nie znasz, ale obiecaj Poświęcisz jedną chwilę, albo dwie Kiedy obejmiesz - poczuję siłę Tak trudno będzie się pożegnać Nawet mnie nie znasz, ale obiecaj Poświęcisz jedną chwilę, albo dwie Kiedy obejmiesz - poczuję siłę Tak trudno będzie się pożegnać z życiem tym Szkoda, że mina w jakiś sposób uderza w ciebie Wiemy oboje, że prawda była rozstrojona Powinnam milczeć, bo kopie sobie głębszy dołek Czuję się dziwnie śpiewając do innego nieba |
11.06.2005 :: 18:56 :: inet1-pr-b.piasta.pl Monikaaa MAsz tą piosenke Moniki Brotki-miałeś byćMiałeś być przy niej miałeś być na każdy znak takiej dziewczynie do nóg się rzuca cały świat na każdą chwilę miałeś jej przynieść powietrza przejrzystego smak każdym oddechem woła o ciebie i tylko ty nie widzisz jak... ref. Głęboko w środku gdzieś i choć by śladu łez jej oczy nie poznały nigdy, nie głęboko w środku tam otwiera ci swój świat otwiera wszystko to, co w sercu ma Miałeś być przy niej pilnować czy nie gubi się silnym ramieniem, siłą miałeś być żeby mogła czerpać z niej na każdą chwilę jesteś jej winien Niebo z dostawa pod jej dach każdym oddechem woła o ciebie i tylko ty nie widzisz jak ref. Głęboko w środku gdzieś i choć by śladu łez jej oczy nie poznały nigdy, nie, głęboko w środku tam otwiera ci swój świat otwiera wszystko to, co w sercu ma /x3 |
11.06.2005 :: 16:00 :: ani110.neoplus.adsl.tpnet.pl lec |
Talk.pl :: Wróć |